Biologische appelazijn

€3,60

Biologische appelazijn. 100% appelsap.

Details van het product

- Ongefilterd

- Onverwarmd
- Natuurlijke fermentatie, 5% zuurtegraad

Ingredienten
100% appelsap*

* afkomstig van gecontroleerde biologische en biodynamische teelt

Gebruik
Appelazijn kan uitstekend worden gebruikt bij de no poo methode als conditioner. Appelazijn helpt bij het balanceren en reguleren van de pH-waarde op de hoofdhuid en verzacht het haar om een verbeterde groei te bevorderen. Appelazijn heeft een diep reinigende werking en helpt ook roos en haaruitval te verminderen. Meng wat appelazijn met water en laat dit een paar minuten intrekken, daarna heel goed uitspoelen met water.

Bij ontstekingen en tandvleesproblemen in de mond als mondwater (eventueel verdund met water). Appelazijn remt en voorkomt ontstekingen door de antiseptische werking. Doe dit niet te vaak om schade aan het tandglazuur te voorkomen. Let er op dat je niet binnen 30 minuten na het spoelen je tanden poetst.

Appelcider azijn neutraliseert de zuurwaarde van je huid en kan werken tegen verschillende huidkwaaltjes zoals eczeem, droge huid, een vette huid en puistjes. In appelcider azijn zit veel bétacarotine en vitamine E. Deze twee stoffen zorgen voor de vernietiging van vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van de huid. Gebruik het niet vaker dan 1 à 2 keer per dag.