Blog posts
— 26 apr. 2015 00:24
Voor ons 2-jarig samenzijn trakteerde mijn superlieve vriendje me op een vegan kookworkshop. Zo vertrokken we afgelopen zaterdag met de trein naar DopHert in Amsterdam. Hij had geen betere plek kunnen uitzoeken en wat baal ik dat ik niet wat meer in de buurt woon om vaker te genieten van de heerlijke taartjes, chai lattes en lunches die ze hier serveren.
— 25 mrt. 2015 21:48
Female crush alert!! Al twee weken op een rij ben ik ongegeneerd filmpjes aan het kijken van Laura Miller. Nadat ik even moest wennen aan haar stem heb ik nu een soort female crush ontwikkelt voor Laura. Wat ik zo mooi vind aan haar video reeks is dat het allemaal lekker echt lijkt, alsof je echt samen in de keuken staat en lol maakt tijdens het koken.
— 19 mrt. 2015 20:17
Ik ben zó blij dat ik al jarenlang scrapbook, hierdoor heb ik stapels met (mini)albums vol mooie herinneringen, foto's en verhalen. Scrapbooken kan zo goedkoop (of duur) zijn als je zelf wilt en is daarom ook een stuk toegankelijker voor 'jongeren' dan het misschien lijkt.
— 18 mrt. 2015 21:04
Hoe makkelijk kan het zijn om een gezonde, licht verteerbare en vitaminerijke lunch te bereiden? Veel meer dan een paar ingrediënten schillen en in de keukenmachine gooien is niet nodig voor deze bietensalade.
— 12 mrt. 2015 19:29
Hummus is in vrijwel elke supermarkt te koop, dat is natuurlijk super fijn, maar het is goedkoper en gezonder om het zelf te maken. Hierbij mijn foolproof hummus recept.
— 5 mrt. 2015 19:57
Toen ik de makkelijke ingrediëntenlijst van deze chocoladereep zag ging ik meteen aan de slag. Hoeveel beter dan een 'gezonde' chocoladereep kan het worden? Gisteren maakte ik het recept voor de derde keer en vond ik het tijd voor een artikel over deze heerlijke chocoreep.
— 26 feb. 2015 21:00
Ons tripje naar Parijs is ondertussen al even geleden, maar nu heb ik ook eindelijk (bijna) het minialbum over Parijs afgerond. Hierbij een kort filmpje om het minialbum te laten zien.
— 24 feb. 2015 17:12
Van de week maakte ik zelf amandelmelk en aangezien ik had gehoord dat je de amandelpulp voor van alles kan gebruiken en vooral niet moet weggooien, ging ik op het wereld wijde web op zoek naar een goed doel voor mijn amandelpulp. Hierbij het recept van de winnaar!
— 20 feb. 2015 19:50
Amandelmelk is lekker door smoothies, in de koffie en door baksels, maar helaas best een prijzig product om in de supermarkt aan te schaffen. Eigenlijk is het maken van amandelmelk zo simpel, dat ik het niet eens een recept wil noemen, maar hierbij toch mijn amandelmelk recept.
— 18 feb. 2015 19:46
Deze chocolademousse is er eentje waar je zonder zorgen van kan genieten. Het is super makkelijk te maken en is ook nog eens redelijk gezond.