Blog posts
— 6 apr. 2018 21:58
Veel conventionele tandpasta's bevatten producten die helemaal niet zo goed zijn voor ons lichaam én voor het milieu. Daarom deel ik vandaag een super simpel 'recept' om zelf tandpasta te maken. Goedkoop, effectief en goed voor mens en milieu.
— 27 apr. 2016 12:17
Vers, smakelijk, biologisch, voedzaam en eerlijk eten, dat is de passie van Fine Fresh Food! In hun pand aan de knusse Korte Houtstraat in Den Haag serveren zij soepen, verse salades, wraps, verse groenten, vegan burgers en een heleboel verschillende slowjuices. Veganistische, glutenvrije of lactosevrije diëten zijn geen enkel probleem. Reden genoeg om hier een blogpost aan te wijden.
— 25 apr. 2016 21:56
​Stel je eens voor dat je kan wassen zonder chemicaliën en zonder het milieu te belasten, dat zou toch fantastisch zijn? Ik ben er al een tijdje van overtuigd dat het écht kan, namelijk met wasnoten. Steeds meer mensen lijken last te krijgen van chemische overgevoeligheid. Vele allergieën kunnen zelfs optreden na langdurig gebruik van chemische stoffen. Wasnoten zijn natuurlijk, hypoallergeen, veganistisch en compleet biologisch afbreekbaar.
— 10 feb. 2016 22:19
Ben ik de enige vegan die (te) vaak de semi-bezorgde vraag krijgt of ik wel genoeg voedingsstoffen binnen krijg met mijn eetpatroon? In dit artikel beperk ik me tot vitaminen en vertel ik mijn ervaring met supplementen. Let op, dit is míjn persoonlijke ervaring.
— 26 nov. 2015 22:40
Mijn persoonlijke dilemma dit jaar: een echte kerstboom kopen of een neppe kerstboom aanschaffen?
— 1 jun. 2015 22:07
Aaah ik ben altijd zo blij als er leuke festivals of evenementen zoals het Foodfeest in Delft worden georganiseerd. Ik was dan ook zeker van de partij bij dit leuke streekmarktje waar allemaal ambachtelijke producten van lokale ondernemers werden verkocht. Verder waren er voor jong en oud meerdere workshops om aan deel te nemen en kon je je honger stillen bij een variatie aan foodtrucks. Het goede weer was ons ook gegund die dag, echt super!
— 28 apr. 2015 20:04
Vorige maand ging ik naar Wroclaw (Polen) voor een citytrip. Ik was nog nooit eerder in deze hippe stad geweest, maar ik zou zo nog een paar dagen terug willen gaan! Hierbij mijn verslag in de vorm van een minialbum.
— 26 apr. 2015 00:24
Voor ons 2-jarig samenzijn trakteerde mijn superlieve vriendje me op een vegan kookworkshop. Zo vertrokken we afgelopen zaterdag met de trein naar DopHert in Amsterdam. Hij had geen betere plek kunnen uitzoeken en wat baal ik dat ik niet wat meer in de buurt woon om vaker te genieten van de heerlijke taartjes, chai lattes en lunches die ze hier serveren.
— 17 feb. 2015 20:29
Tijdens de vorige veganchallenge kwam ik voor een verjaardagsbrunch terecht bij 'T hof welgelegen. Hoe leuk om een rondleiding krijgen op een boerderij waar biologische groente wordt geteeld met zoveel kennis, liefde en aandacht?