Blog posts
— 27 apr. 2016 12:17
Vers, smakelijk, biologisch, voedzaam en eerlijk eten, dat is de passie van Fine Fresh Food! In hun pand aan de knusse Korte Houtstraat in Den Haag serveren zij soepen, verse salades, wraps, verse groenten, vegan burgers en een heleboel verschillende slowjuices. Veganistische, glutenvrije of lactosevrije diëten zijn geen enkel probleem. Reden genoeg om hier een blogpost aan te wijden.
— 1 jun. 2015 22:07
Aaah ik ben altijd zo blij als er leuke festivals of evenementen zoals het Foodfeest in Delft worden georganiseerd. Ik was dan ook zeker van de partij bij dit leuke streekmarktje waar allemaal ambachtelijke producten van lokale ondernemers werden verkocht. Verder waren er voor jong en oud meerdere workshops om aan deel te nemen en kon je je honger stillen bij een variatie aan foodtrucks. Het goede weer was ons ook gegund die dag, echt super!
— 29 mei 2015 00:47
Ik ben zo blij met mijn verzameling vegan kookboeken dat ik ze graag met de wereld wil delen. The Vegan Stoner is een fantastische blog met makkelijke recepten en bijbehorende illustraties, super leuk! Ik was dan ook heel blij toen ik erachter kwam dat ze een gelijknamig kookboekje hebben gepubliceerd. Ook het kookboek is een aanrader, hierbij de review!
— 18 mei 2015 22:27
Ik hou van vegan koken (en eten), dus plaats ik regelmatig foto's van de fabricaties die uit mijn mini studentenkeukentje tevoorschijn komen op instagram. Lekker low-key en misschien een inspiratiebron voor wat je vanavond gaat eten?
— 4 mei 2015 22:28
Ik ben vast niet de enige die soms graag uit eten wil, maar het financieel gezien even niet kan opbrengen. Op dat moment wil ik dan thuis graag eten alsof ik uiteten ben en dan het liefst met mijn lievelingseten: tapas/mezzes. Hierbij wat makkelijke ideetjes voor een tapas/mezzes dinertje vegan style.
— 26 apr. 2015 00:24
Voor ons 2-jarig samenzijn trakteerde mijn superlieve vriendje me op een vegan kookworkshop. Zo vertrokken we afgelopen zaterdag met de trein naar DopHert in Amsterdam. Hij had geen betere plek kunnen uitzoeken en wat baal ik dat ik niet wat meer in de buurt woon om vaker te genieten van de heerlijke taartjes, chai lattes en lunches die ze hier serveren.
— 25 mrt. 2015 21:48
Female crush alert!! Al twee weken op een rij ben ik ongegeneerd filmpjes aan het kijken van Laura Miller. Nadat ik even moest wennen aan haar stem heb ik nu een soort female crush ontwikkelt voor Laura. Wat ik zo mooi vind aan haar video reeks is dat het allemaal lekker echt lijkt, alsof je echt samen in de keuken staat en lol maakt tijdens het koken.
— 18 mrt. 2015 21:04
Hoe makkelijk kan het zijn om een gezonde, licht verteerbare en vitaminerijke lunch te bereiden? Veel meer dan een paar ingrediënten schillen en in de keukenmachine gooien is niet nodig voor deze bietensalade.
— 12 mrt. 2015 19:29
Hummus is in vrijwel elke supermarkt te koop, dat is natuurlijk super fijn, maar het is goedkoper en gezonder om het zelf te maken. Hierbij mijn foolproof hummus recept.
— 5 mrt. 2015 19:57
Toen ik de makkelijke ingrediëntenlijst van deze chocoladereep zag ging ik meteen aan de slag. Hoeveel beter dan een 'gezonde' chocoladereep kan het worden? Gisteren maakte ik het recept voor de derde keer en vond ik het tijd voor een artikel over deze heerlijke chocoreep.