a.jpg

Nu het vegan eten al een tijdje 'normaal' is geworden probeer ik ook steeds meer dagelijkse producten te 'veganizen' en ik moet zeggen dat me dat ook aardig goed afgaat. Eerder liet ik al zien dat ik een vegan tandenborstel en tandpasta had aangeschaft en in deze blogpost wil ik weer wat nieuwe producten laten zien.

3.jpg

Zodra er heerijke voorjaars zonnestralen doorbreken ben ik onvervalst verbrand aan het einde van de dag. Ik verbrand vanwege mijn lichte huid altijd snel, maar zo erg als dit heb ik het nog nooit eerder meegemaakt. Vandaar dat ik besloot te investeren in een goede natuurlijke zonnebrandcrème. Ik kwam uit bij Lovea Bio en ging gelijk voor SPF50! Ik smeer de créme nu elke ochtend op mijn gezicht en het bevalt me goed (al is het al een tijdje niet meer heel zonnig geweest). De créme ruikt en smeert lekker.

Ik kocht deze zonnebrand voor €18,99 bij de tuinen (inhoud 50ml).

2.jpg

Mocht ik toch verbranden ben ik goed voorbereid met deze natuurlijke AfterSun. Ik gebruik deze lotion dagelijks als bodylotion en hij bevalt me tot nu toe erg goed! Gelukkig heb ik hem nog niet uitgeprobeerd bij echte zonnebrand haha.

Ik betaalde €8,50 voor dit flesje van 75 ml bij Biggreensmile.

5.jpg

Ik droeg altijd waterproof mascara, dus het was even wennen hoe snel deze natuurlijke Lavera volume mascara er vanaf gaat, maar toch ben ik niet heel ontevreden. Als deze op is zou ik hem alleen niet nog een keer kopen, de mascara lekt namelijk een beetje waardoor ik al een paar keer vieze handen heb gehad. Al met al niet onaardig voor de prijs (€6,80).

4.jpg

Ik ben nog bezig met het opmaken van mijn oude reinigingsmelk en wattenschijfjes voordat ik op deze nieuwe natuurlijke varianten over stap. Over de reinigingsmelk van Lavera heb ik goede dingen gelezen, dus ik ben benieuwd.

Xoxo Shelley