dsc_8248-2048x1356.jpg

Vers, smakelijk, biologisch, voedzaam en eerlijk eten, dat is de passie van Fine Fresh Food! In hun pand aan de knusse Korte Houtstraat in Den Haag serveren zij soepen, verse salades, wraps, verse groenten, vegan burgers en een heleboel verschillende slowjuices. Veganistische, glutenvrije of lactosevrije diëten zijn geen enkel probleem. Reden genoeg om hier een blogpost aan te wijden.


Fine Fresh Food heeft het type uitstraling waarbij ik al sta de springen in de straat van enthousiasme. De natuurlijke kleuren van het restaurant en de woorden 'biologisch' en 'vers' laten mijn groene hartje altijd sneller kloppen. Afgelopen week besloten mijn collega en ik hier dan ook op te warmen tijdens onze lunchpauze.
Niet alleen het menu is zorgvuldig samengesteld met oog op het milieu, ook over andere milieuaspecten is nagedacht. Zo zijn de servetjes gerecycled, worden de bezoekers op het toilet verzocht om het licht na het bezoek weer uit te doen en om zorgvuldig om te gaan met de papieren handdoekjes.

Om op te warmen na een paar gigantische hagelbuien kozen we de paddosoep van 9 soorten paddenstoelen voor €7,-. De soep werd geserveerd met brood en vulde goed. Als dorstlesser ging ik voor een vers slowjuice perensapje. Wat mij gelijk opviel was het (hard) plastic rietje wat daarbij geserveerd werd. Wellicht worden deze herbruikt, dat ben ik vergeten te vragen? Anders is glas of bamboe misschien een beter alternatief voor een bedrijf wat zo duidelijk met duurzaamheid bezig is.

De prijzen zijn gezien het feit dat alles uit de streek komt en biologisch is heel netjes.

IMG_20160426_143151.jpg

Aangezien we hier tijdens onze lunchpauze waren heb ik helaas geen mooie foto's gemaakt van de inrichting en de gerechten, maar ik kom hier zeker weer terug.

Een aanrader!


Fine Fresh Food
Korte Houtstraat 14 C
2511 CD Den Haag
T 070-7533198
E info@finefreshfood.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00-18:30

Zaterdag & zondag
11:00 – 17:00

Xoxo Shelley


Gesprek laden