Blog posts
— 25 mrt. 2015 21:48
Female crush alert!! Al twee weken op een rij ben ik ongegeneerd filmpjes aan het kijken van Laura Miller. Nadat ik even moest wennen aan haar stem heb ik nu een soort female crush ontwikkelt voor Laura. Wat ik zo mooi vind aan haar video reeks is dat het allemaal lekker echt lijkt, alsof je echt samen in de keuken staat en lol maakt tijdens het koken.
— 19 mrt. 2015 20:17
Ik ben zó blij dat ik al jarenlang scrapbook, hierdoor heb ik stapels met (mini)albums vol mooie herinneringen, foto's en verhalen. Scrapbooken kan zo goedkoop (of duur) zijn als je zelf wilt en is daarom ook een stuk toegankelijker voor 'jongeren' dan het misschien lijkt.
— 18 mrt. 2015 21:04
Hoe makkelijk kan het zijn om een gezonde, licht verteerbare en vitaminerijke lunch te bereiden? Veel meer dan een paar ingrediënten schillen en in de keukenmachine gooien is niet nodig voor deze bietensalade.
— 12 mrt. 2015 19:29
Hummus is in vrijwel elke supermarkt te koop, dat is natuurlijk super fijn, maar het is goedkoper en gezonder om het zelf te maken. Hierbij mijn foolproof hummus recept.
— 5 mrt. 2015 19:57
Toen ik de makkelijke ingrediëntenlijst van deze chocoladereep zag ging ik meteen aan de slag. Hoeveel beter dan een 'gezonde' chocoladereep kan het worden? Gisteren maakte ik het recept voor de derde keer en vond ik het tijd voor een artikel over deze heerlijke chocoreep.