Blog posts
— 26 feb. 2015 21:00
Ons tripje naar Parijs is ondertussen al even geleden, maar nu heb ik ook eindelijk (bijna) het minialbum over Parijs afgerond. Hierbij een kort filmpje om het minialbum te laten zien.
— 24 feb. 2015 17:12
Van de week maakte ik zelf amandelmelk en aangezien ik had gehoord dat je de amandelpulp voor van alles kan gebruiken en vooral niet moet weggooien, ging ik op het wereld wijde web op zoek naar een goed doel voor mijn amandelpulp. Hierbij het recept van de winnaar!
— 20 feb. 2015 19:50
Amandelmelk is lekker door smoothies, in de koffie en door baksels, maar helaas best een prijzig product om in de supermarkt aan te schaffen. Eigenlijk is het maken van amandelmelk zo simpel, dat ik het niet eens een recept wil noemen, maar hierbij toch mijn amandelmelk recept.
— 18 feb. 2015 19:46
Deze chocolademousse is er eentje waar je zonder zorgen van kan genieten. Het is super makkelijk te maken en is ook nog eens redelijk gezond.
— 17 feb. 2015 20:29
Tijdens de vorige veganchallenge kwam ik voor een verjaardagsbrunch terecht bij 'T hof welgelegen. Hoe leuk om een rondleiding krijgen op een boerderij waar biologische groente wordt geteeld met zoveel kennis, liefde en aandacht?
— 14 feb. 2015 22:10
Voor dit miniboekje heb ik papieren zakjes (paperbags) gebruikt en verschillende formaten. Ik heb ze op elkaar gestapeld en vervolgens met de naaimachine precies in het midden en rechte lijn genaaid. Een super simpele en leuke manier om een boekje in elkaar te zetten!